O Nas

O Nas

Nasza misja to łączenie dobrego smaku i wysokiej jakości za przystępną cenę.

Chcielibyśmy, aby każdy klient wyszedł od nas zadowolony i chociaż na chwilę poczuł smak, który pamięta z ostatnich wakacji lub rodzinnego domu.

Specjalizujemy się w daniach kuchni greckiej, polskiej i tureckiej.

Używamy tylko oryginalnych składników i regionalnych przypraw. Do naszych dań nie dodajemy żadnych konserwantów oraz przygotowujemy je na miejscu, od podstaw. Cały czas ulepszamy nasze dania – co miesiąc tworząc nowe, sezonowe menu.

Kebab z baraniny i kurczaka, według oryginalnego przepisu, przygotowuje nasz szef kuchni tureckiej.

Lunche

Co miesiąc nowe Sezonowe menu.

Codziennie do wyboru 4 zestawy lunchowe  mięsne i 1 wegetariański.

Kebab

Oryginalny kebab z baraniny i kurczaka przygotowujemy u nas od podstaw.

Podajemy w picie, tureckiej bułce lub w zestawie na talerzu.

Wynajem lokalu

Lokal (200 m2) można wynająć w weekendy i w tygodniu po godzinie 17:00.

Proponujemy usługi z cateringiem lub bez, w zależności od potrzeb klienta.

Dostawa

Nasze dania dostarczamy do firm i klientów indywidualnych.

Zamówienia przyjmujemy telefonicznie – 22 843 36 41 lub za pośrednictwem pizzaportal.plpyszne.pl.

Catering

Oferujemy kompleksową i profesjonalną organizację cateringów.
Pod zamówienie tworzymy menu dopasowane do potrzeb klienta.

Obsługujemy zarówno spotkania biznesowe jak i przyjęcia rodzinne.

Nasi Kucharze

Mustafa Habiboglu

Prawdziwy Turecki Kucharz odpowiedzialny za przygotowanie kebabu z baraniny i kurczaka oraz innych dań kuchni Tureckiej.

Przepis na kebab przywiózł ze sobą 20 lat temu z turcji i od tamtej pory odtwarza go z niesamowitą precyzją, zachowując oryginalne składniki i smak. Kebab tworzy od podstaw na miejscu w restauracji co w dzisiejszych czasach jest rzadkością. Jego fachowość i olbrzymia wiedza na temat mięsa pozwala dobrać idealne składniki na idealny Kebab. Dla smakoszy przyrządza również oryginalne kofte i inne dania z baraniny.

Theodor Atzemidis

Theo jest kucharzem od ponad 35 lat. Ten czas dał mu idealne wyczucie smaku i aromatu prawdziwych Greckich Potraw.

Swoją praktykę zdobywał w restauracjach w Grecji, Niemczech i Polsce. Jego dania zachwycają idealną kompozycją zazwyczaj prostych składników i przypraw które zdumiewają smakiem po połączeniu. Oryginalny smak Greckich potraw to najważniejsza sprawa dla Theodora który nie znosi zastępstw lub kompromisów jeżeli chodzi o przepis.

Grzegorz Ryszkowski

Szef kuchni polskiej zna wiele potraw z różnych regionów jednak specjalizuje się w swojej rodzimej kuchni.

Jego pierogi z pieczoną kaczką i żurawiną, indyk faszerowany czy chłodnik litewski zachwyciły już niejednego smakosza. Grzegorz najbardziej ceni sobie domowy smak dań które przyrządza bez zbędnych dodatków czy ulepszaczy smaku. Dzięki kolejnym kursom i pokazom kulinarnym w których uczestniczy  dostarcza do naszej restauracji dużo świeżych i nowatorskich pomysłów. Jego zaangażowanie w przygotowanie potraw, wyczucie smaku i umiejętność zarządzania zespołem została szybko doceniona i po 5 latach pracy w naszej restauracji stał się Szefem Kuchni z prawdziwego zdarzenia.

Wpisz kod "promocjawfecie" i otrzymaj 8 zł rabatu przy zamówieniach powyżej 50 zł